НАЧИНИ НА ДОСТАВКА

Безплатна ли е доставката на продуктите в сайта?

Доставката на grivas.bg е безплатна при поръчки на един кашон от съответен продук. При неполучена стока повече от веднъж потребителят заплаща всички куриерски разходи за транспорт при бъдещи негови поръчки, цената на които се определя от ORGANIC FOOD в платформата GRIVAS.BG и се предоставя като предварителна информация.

Искам да поръчам от grivas.bg. След колко време ще получа пратката си?

Поръчките се доставят в зависимост от наличността на продуктите, начина на доставка, както и часа, в който са регистрирани в нашата система. Преди да завършите поръчката си ще можете да видите очаквания срок за доставка. След като изпратим поръчката ви, ще получите уведомителен мейл, с който ви потвърждаваме деня на доставка.

Мога ли да направя поръчка до офис на Econt?

При финализиране на поръчката можете да посочите както ваш адрес, така и офис на Econt в съответното населено място.

Опции за доставка:

Възможните видове доставка и сроковете, в които ще бъде изпълнена тя може да видите под името на всеки продукт, както и преди финализиране на поръчката си. Налични са опции за доставка до личен адрес, до офис на куриерска фирма или до нашия магазин, както и Експресна услуга.

Цената на доставка e безплатна в рамките на България и при поръчка на един кашон от продуктите в grivas.bg.

Мога ли да платя поръчката си в брой на куриера, когато тя бъде доставена?

Да, поръчката може да бъде заплатена при доставка на куриера в брой. При създаване на поръчка изберете за вид на плащане „При доставка“.

При неточни или сгрешени данни, предоставени от Потребителя за адрес на доставката, при което стоката бъде изпратена на грешния адрес, разходите за куриерска услуга за пренасочване на пратката, са за сметка на Потребителя.

Куриерските разходи за изпълнение на поръчки към търговци/юридически лица са за сметка на получателя и цената им се определя от обема и теглото на пратката.

Магазин
Количка
Количката ви е празна.