Плащане


До пълното заплащане на дължимата цена, Търговецът си запазва правото на собственост върху стоката. Това право на собственост преминава върху Клиента в момента на извършването на всички дължими плащания към Търговеца.

Възможни са следните три начина за заплащане:

► С кредитна или дебитна карта, като методът отговаря на 3D Secure - най-съвременната система за сигурност при онлайн разплащанията. Решението гарантира изключителна сигурност при обслужването на плащания с карти Visa и MasterCard чрез системите “Verified by Visa” и “Secure Code” и Maestro, носещи логото на Борика.
При избиране на метод за плащане с кредитна или дебитна карта, се отваря платежна страница на Борика, където Клиентът попълва необходимите данни за картата: номер на картата, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя. Сумата от картата на Клиента се удържа веднага след извършена успешна транзакция
При плащане с карта, Клиентът заплаща стойността на продуктите и доставката, в случай, че клиентът заплаща такава.
Транзакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ)  
Ако на сайта има и цени в други валути, освен Български лев, те са само за информативни цели и могат да не са съвсем еднакви с начислената по вашата карта сума в същата валута. 

► При доставака - при получаване на стоката, доставена с куриерска фирма „Еконт“ АД. Плащането се извършва директно на куриера, при получаване на стоката. Заплащането става единствено в брой. При тази доставка е важно Клиентът да пази бележката издадена от куриера, която е и касова бележка за стоката


Възстановяване на суми във връзка с извършени плащания


► В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми става чрез нареждане на обратна операция по картата в срок от около пет работни дни, в зависимост от вашата банка/карта. Това става, след като Търговецът получи обратно продукта от клиента.

► В случай, че плащането е направено "при доставка", възстановяването на суми става, като Клиентът изпрати стоката обратно до адреса от който я е получил и ни информира за банковата си сметка. При получаването на стоката, Търговецът ще преведе съответната сума по посочента банкова сметка.

 

Магазин
Количка
Количката ви е празна.