Как да го приготвиш? -Загрей фурната на 200С/180С с вентилатор и подготви формичките за мъфини (около 18). -Смеси брашното, бакплувера, какаото и захарта в купа. Добави настърганотоцвекло. Разбъркай добре и направи кладенче в центъра. -Разбий млякото, олиото, яйцата и ванилията заедно в друга купа. -Добави към сместа с брашно. Разбъркай и сложи ½ от шоколада, както и натрошените ядки. -Разпредели сместа равномерно във формичките. Поръси с останалия шоколад. -Печи между 15-18 минути или докато се стегнат на пипане. Остави да престои във формите за 5 минути. Подреди в кутия и Voila!
Как да го приготвиш? -Отвори консервата с червен боб, излей течността и измий бобчетата. Нарежи ги на едро. Прехвърли в голяма купа. -Разбъркай заедно с ¼ ч.ч. зехтин, ментата, магданоза, семената от нар, репичките, лука и лимоновия сок. Добави кимона, сумака и малко сол. Увери се, че всичко е добре смесено. -Прехвръли в кутия с капак и вземи заедно с пакет Пита Лимец, за да намажеш.
Как да го приготвиш? -Загрей фурната до 180C. Разопаковай сиренето Бри и го постави в подходяща за фурната тавичка. Пече се около 12 минути. -Докато сиренето се пече, имаш достатъчно време да приготвиш гроздовата “заливка”. Добави гроздето, меда, оцета и солта в малка тенджера. Постави на котлон на средна температура. Покрий с капак и готви, докато гроздето леко омекне (около 6-10 минути). Разбърквай от време на време. Отвори тенджерата и готви, докато сиропът се сгъсти (около 2 минути). -Докато всичко е горещо, внимателно покрий сиренето Бри с медното грозде и орехите. Леко разтопеното сирене е чудесен дип за чипса от лимец.
Как да го приготвиш? -Тази рецепта е толкова лесна, че дори няма необходимост от съдове. Отвори пакет пуканки със сол. Поръси с подправките, а след това залей със сиропа от агаве. -Затвори пакета и разтърси добре, за да се смеси всичко. От нищо - нещо.
Безплатна доставка за поръчки над 27,50лв.