Да хапваме царевица за добро здраве

С любов към българското!

Премахваме всички предразсъдъци, че царевицата би попречила на лятната ви форма. Тя притежава много полезни вещества, които подобряват човешкото здраве. Идеално съчетава чудесен вкус и приятен аромат. Да не забравяме, че вече веднъж е спасила Европа от глад. Представяте ли си любимия филм без порция пуканки до вас? И ние не можем.

Даваме ви няколко причини да хапвате царевица по-често – четете надолу!

Полезна е за всеки


Царевицата е богата на витамин Е и това я прави изключително полезна както за малки, така и за големи. Витамин Е е изключително мощен антиоксидант, който се грижи за цялостния тонус на тялото и силно укрепва имунната система. Подсетете се за този изключително полезен факт следващия път, когато се чудите дали да хапнете царевица.

Колкото повече, толкова повече


Царевицата изобилства от полезни вещества! Калцият и Фосфорът, съдържащи се в нея, спомагат за укрепването на костите и подобряват съня. Магнезият подобрява храносмилането, а Натрият отговаря за пълноценната работа на мускулите. Желязото и Цинка осигуряват на тялото нормален растеж и предпазват от заболявания. Добър сън, здраво тяло и здрав организъм.

Сега с любов към българското


След като разбихме мита за царевицата и се убедихме в множеството й полезни свойства за човешкия организъм, е време да й придадем нов вид. Това е Чипс от Царевица. Спокойно – като казваме чипс нямаме предвид онзи, който е мазен и пържен. Приготвен е само и единствено от 100% българска царевица. Не е нишесте, а истински пълнозърнест и богат на витамини и фибри иновативен продукт, който наистина си заслужава вниманието. Не е пържен, а експандиран – това означава, че царевичните зърна се изпукват на висока температура без мазнина. Комбинира се страхотно с любими на всички ни дипове – от така познатото Гуакамоле до разтапящия се в устата Dip Cheese. Открийте го в малките магазинчета или направо си го поръчайте за вкъщи!

Сега какво мислиш? Следващият път, когато решиш да правиш мексиканска вечер с приятели, замени тортилята с Чипс от Царевица. А ако решиш да пробваш нещо още по-ново, вземи си Чипс от Лимец – здравословен, вкусен и страхотно допълнение към много рецепти.


Поръчай си чипс за вкъщи

Всички поръчки са с безплатна доставка до вашата врата.

27,50лв за кашон от 15бр.

Поръчай онлайн
Магазин
Количка
Количката ви е празна.