Извървяхме дълъг път от скромното си начало. Гордеем се с това, че вече 30 години нашият посветен екип е истински отдаден на производството на ядки и снакове в България.

Пътувахме по света, за да се снабдим само с най-добрите съставки, от производителите в САЩ в търсене на вкусни бадеми и кашу, до слънчевите изкачвания на Аржентина, за да изберем най-големия XXXL слънчоглед с най-наситен вкус и крехкост на черупката. Първокласното качество е в основата на всичко, което правим и все още твърдо вярваме в занаятчийския подход. Това ни прави различни.

Приготвяме всяка ядка, чипс и пита с безкомпромисна страст. Нашият екип от всеотдайни експерти използва своето дегустационно ноу-хау, за да създаде хармонични вкусови комбинации и наистина запомнящи се моменти на снакване.Тайната на идеално изпечените ядки не е просто процес, това е изкуство. Изкуство, което усъвършенстваме вече над 30 години.

Когато печем


Ние комбинираме качествени съставки, с уменията и таланта на нашите пекари, използвайки най-модерното оборудване, за да доставяме перфектното качество всеки ден. Можете да бъдете сигурни, че всяка ядка е изпечена на място, според строги стандарти спазвани от нашите занаятчии.

Когато пържим


Всяка ядка се изпържва внимателно и се препича на малки партиди. След като се охладят, нашите миксове се подправят деликатно и се филтрират двойно на ръка, за да се предотврати излишък от ароматизиран „прах“, който намирате в повечето продукти.

Нашите ценности


Като производител на първата серия Чипс от Лимец и Царевица в България, ние се превърнахме в лидер в иновациите на хрупкави снакове. Създадохме и първия гарниран слънчоглед. Разчитаме на здравословни хранителните принципи и се ангажираме със силата на качествените и пълноценни хранителни съставки.

При нас няма изкуствени консерванти и овкусители като Е110. Нашите продукти са създадени, за да се наслаждавате на път, в движение, преди работа, след училище или където и да ви отведе животът. Те остават свежи при стайна температура от 2-7 дни в зависимост от продукта - просто проверете гърба на снака си за най-добри указания.

Когато става въпрос за доставка, ние се стремим да работим с вас, за да гарантираме, че вашите нужди са удовлетворени. Създали сме удобни за вас начини за получаване на любими продукти, богат асортимент от вкусни снакове - за вас остава да изберете само какво ви се хапва.

Ние гарантираме, че получавате възможно най-добрата стойност. Обичаме да намираме допълнителни начини да ви възнаградим, когато можем. Възползвайте се от възможността да получите вашата награда по повод нашия 30-ти рожден ден. Поръчайте сега през нашия онлайн магазин.


Поръчай си за вкъщи

С безплатна доставка до Офис на Еконт или Еконтомат.

Към магазина
Магазин
Количка
Количката ви е празна.