Не филия, а Пита!

4 предимства на Пита Лимец пред хляба.

И вие ли смятате, че белият хляб вече не е на мода? Нашата алтернатива е по-нестандартна - натурален български лимец в компанията на супер семена! Давайки начало на нов режим на хранене, Пита Лимец е здравословна за намазване.

Защо да изберете Пита Лимец? Ето няколко причини, поради които си заслужава да замените хляба с нея:

1. Здравословна за намазване


Обичаме да си хапваме филийки с масълце, пастет и какво ли още не. Става бързо, лесно и е вкусно. Хлябът сам по себе си не е вреден - вредно е съдържанието му. В днешно време пшеницата бива отглеждана с пестициди, а в крайния продукт се слагат голямо количество мая, сол и изкуствени добавки. Съставът на Пита Лимец е напълно натурален – 100% чист български лимец. Така можете да се наслаждавате на любимите традиционни вкусове, грижейки се за здравето си.

Заменете добре познатия хляб с Пита Лимец. Освен с по-чист състав, тя е и с по - ниско съдържание на глутен от обикновения хляб, с високо съдържание на фибри (10 гр) и протеин (13 гр за 100 гр продукт).

2. Богата на Селен


Лимецът има високо съдържание на селен - силен антиоксидант, който се съдържа в малко храни. Той е ключов за поддържането на здрава имунна система, младежки вид и остър ум. Селенът е източник на диетични фибри, полезни за кръвното налягане и нормалното ниво на холестерола.

3. 100% натурален продукт


Използваме лимец от изцяло български производители. Отглежда се без пестициди, защото притежава естествена защита срещу селскостопански вредители. Лимецът е здраво растение и не се налага да се третира с химикали. Именно това го прави 100% чист и натурален без никакви токсични елементи!

4. Все по-предпочитанa заради вкуса


Все повече готвачи и експерти в кулинарното изкуство избират да заменят традиционните култури като пшеница и ръж с лимец. Той може да бъде използван както за десерти и печива, така и да бъде добавян към салати и основни ястия.

Изтеглете нашата книга с рецепти и разгледайте разнообразните ни предложения за намазване тук.

Благодарение на това, че е богат на хранителни вещества, витамини и минерали, лимецът е изключително полезен за правилната функция на организма. Наред с ползите си, той е все по-предпочитан и заради вкусовите си качества. Пита Лимец доказва, че здравословното е вкусно! Тя е подходяща за всяка твоя любима комбинация за намазване (дори и да е странна)! Поръчай Пита Лимец тук.


Поръчай си Пита Лимец за вкъщи

Всички поръчки са с безплатна доставка до вашата врата.

17лв за кашон от 12бр.

Поръчай онлайн

Виж повече за всеки вкус на Пита Лимец

    Магазин
    Количка
    Количката ви е празна.