Организирай перфектния брънч на открито

Никога не е било по-лесно!

Цяла зима си мечтаем за лято и то е вече тук. Дългите слънчеви дни най - после дойдоха, а с тях и доброто настроение. Сега е времето да прекарваме колкото се може повече време на открито с близките си хора. Сигурни сме, че сте пълни с планове за любимото време в годината. Ние ви предлагаме още една идея, с която да се възползвате максимално от топлите дни. Организирайте забавен брънч на открито за семейството и приятелите си и впечатлете всички с кулинарни умения.

Ето и 5 съвета от нас за перфектния неделен брънч.

1. Създайте комфортна обстановка


Разбира се, най - важна е компанията. Това, че сме обградени от любими хора, ни носи достатъчно щастие. Можете да го направите още по - приятно за гостите си като създадете обстановка, в която всеки да се чувства максимално комфортно. Вземете меки одеяла и няколко възглавнички. Така ще добавите към вашия брънч усещане за уют.

2. Изберете храна, която е лесна за хапване


Използването на три различни вида ножове и вилици е изискано, но определено неподходящо за неангажиращ брънч на открито. Помислете за храна, която гостите да си хапват лесно, без да имат нужда от прибори и купища салфетки. Няма как да сгрешите с нашата селекция от печени ядки. Разгледайте и другите ни предложения и изберете най - подходящите за вашия брънч.

3. Действайте с мисъл за природата


Независимо къде ще организирате своя брънч на открито, не забравяйте да помислите за природата. Тя ни е дарила с голямо разнообразие от красива зеленина, а за нас остава само да се грижим за този подарък. Задължително вземете с вас няколко чувала, в които да съберете боклука.

А за да бъдете още по - еко, не използвайте пластмасови чинии и чаши за еднократна употреба. Набавете си всичко, от което имате нужда от вкъщи. Да, ще ви трябва малко повече време да измиете след това, но е в името на природата.

4. Експериментирайте с нови рецепти


Развихрете въображението си и открийте скрития готварски талант в себе си с рецептата за гуакамоле с чипс от царевица . Не забравяйте да се погрижите и за по - малките гости на брънча с тази вкусна и здравословна алтернатива на обичаните филийки с пастет. Още рецепти можете да откриете в нашия сайт!

5. Не забравяйте музиката


Всичко е по - хубаво с музика. Доказано е, че слушането на музика повишава серотонинана и доброто настроение. Все пак гостите са дошли, за да се забавляват и да си изкарат добре. Защо не и да потанцуват малко?

Организирайте перфектния брънч още сега! Планирането и креативността оставяме на вас. Ние сме тук, за да се погрижим, че здравословното хапване е на лице. Поръчайте още сега вкусен чипс от лимец и хрупкав чипс от царевица . Ще ви ги доставим напълно безплатно до вратата - готови за неделния брънч.


Поръчай си чипс за вкъщи

Всички поръчки са с безплатна доставка до вашата врата.

27,50лв за кашон от 15бр.

Поръчай онлайн

Виж повече за всеки вкус на Чипс от Лимец и Чипс от Царевица

    Магазин
    Количка
    Количката ви е празна.