ТЕХНОЛОГИЯТА
РЕЦЕПТА
“С какъв стартер да впечатля гостите си довечера?”. Така познатата и все по-предпочитана мексиканска разядка - гуакамоле, разбира се. Особено популярна предвид все по-разрастващите се healthy тенденции в храненето, тя е лесна за приготвяне и същевременно изключително вкусна. Не робувайте на вилицата и хлебчето - оставете ги за по-късно. Купа с царевичен чипс ще ви свърши отлична работа - не е тортиля, защото не е пържен, и е пълнозърнест. Хапнете с ръце и усетете истинската наслада от храната. Чипсът е достатъчно устойчив, когато си гребнете и истински хрупкав, когато го опитате. Той е балансирано съчетание от безкомпромисен вкус и текстура, а в допълнение към това е здравословна алтернатива на познатия пържен чипс. Най-подходящото допълнение към пюрираното авокадо, доматите, лука и чушката.