Какво съдържат Чипсът от Лимец и Чипсът от Царевица?

С любов към българското!

Kолкото и да се стремим да следим какво си похапваме, седнем ли пред телевизора - имаме нужда и от нещо за хрупане. В такъв момент всеки мечтае за нещо вкусно, което да не нарушава режима за лятото.

Чипсът от Лимец притежава натурален вкус и е направен от 100% български Лимец.


Не се пържи, вместо това се използва технология на експандиране, която ни позволява термична обработка, без използване на мазнина. След експандирането, добавяме зехтин (extra virgin), който придава божествен аромат. Чипсът е пълнозърнест, като за направата му използваме единствено Лимец. Съдържанието на лимец е 93.5%, 5% зехтин и 1,5 % сол. Чипсът е с високо съдържание на фибри - 9,6 грама на 100гр. Това се равнява на 30% от дневния препоръчителен прием.

Другият нов продукт, с който също много се гордеем, е Чипс от 100% българска Царевица.


Царевицата използвана в него е изцяло закупена от български земеделски производители, които са контролирани от екипа ни от засаждането до събирането на реколтата. По този начин сме сигурни, че нашият продукт не е направен от ГМО суровина. При приемане на царевицата, тя преминава строг контрол по качеството, за да бъде одобрена за производство. Чипсът от Царевица също не е пържен, а при направата му е използвана технологията за експандиране на зърната. Съдържанието на чипса е от 92.6% царевица, 4,6% зехтин и 1,7% сол.

От разработването на първия чипс, нашите технолози подобриха рецептата няколко пъти, за да гарантират максимално чистия продукт.

С цел да разчупим стереотипа за това, че чипс се консумира единствено пред телевизора, ние създадохме серия от лесни и вкусни рецепти, в които главни звезди са нашите чипсове. Изберете дали днес ще готвите с Чипс от Лимец или с Чипс от Царевица и отивайте в кухнята. Обещаваме, че цялото семейство ще си оближе пръстите.

Старайте се да не пренебрегвате хранителните стойности на продуктите, които консумирате. Все пак добре познатата на всички ни сентенция: “Човек е това, което яде” важи с пълна сила. А сега дойде времето да се отдадете на предпочитаните сериали или да спретнете една бърза изненада с някоя от нашите рецепти. Изборът е изцяло ваш!


Поръчай си чипс за вкъщи

Всички поръчки са с безплатна доставка до вашата врата.

27,50лв за кашон от 15бр.

Поръчай онлайн

Виж повече за всеки вкус на Чипс от Лимец и Чипс от Царевица

    Магазин
    Количка
    Количката ви е празна.